Winnie was conceptueel en inhoudelijk betrokken bij onderstaande projecten

cover_U4NQBY8P5.png
boekflipped2.18ca8416.png
IMG_1042_bewerkt.jpg
cover_UJIJFXXYTF.png
kaft tlaa.png
kaft keuzevrijheid.png
kaft creatuals.png

Winnie Moltmaker
strategische concepten

Winnie Moltmaker bijt zich vast in strategische projecten. Ze analyseert zakelijke, publieke of culturele kansen tot de bodem en maakt er strategische, werkzame en succesvolle concepten van. Ze beschrijft ze en voert ze daarna uit. Zowel creatief en zakelijk. Zelfstandig of in leidende rol. Van het strategische positioneringen van merken als Libelle en Donald Duck, Kijk, VARA-media, overheids- en wetgevingscommunicatie, het kunstplatform See All This tot het meeschrijven aan het Managementboek van het Jaar.  

 

Winnie is van opleiding  bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam). Zij heeft zeer ruime ervaring op het gebied van management, marketing en digitale en fysieke media. Eerst als brandmanager en later jarenlang als uitgever bij Sanoma Media. Ze begon daar als Mercur Talent van het Jaar (voor jeugdbladen als Tina, Yes, Fancy en One) en was later eindverantwoordelijk voor belangrijke merken als Libelle, Margriet en Disney-titels als Donald Duck. Daarna werd Winnie directeur uitgeverij bij de VARA en was jarenlang eindverantwoordelijk voor uitgeefproducten waaronder de VARA Gids. Weer daarna werd ze content director bij Berghauser Pont Mediagroep, en verantwoordelijk voor concept en inhoud van de kennisportals Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb.


Bovenal is Winnie's kracht en passie creatieve conceptontwikkeling. Ze werkt aan zelfstandige projecten en opdrachten, zoals het schrijven van een businessplan voor het kunstplatform See All This, het ontwikkelen van het boek Creatuals, de eindredactie voor diverse boeken waaronder Raymann zoekt raad (Lebowski), Kwetsbaarheid en Think Like an Artist, Don't Act Like One (BIS Publishers). Ook is Winnie co-auteur van het boek Alles Transactie (in opdracht van adviesbureau Innopay), dat is verkozen tot Managementboek van 2019.

Winnie woont in Amsterdam met Koos, haar dochter Saar en hond Tobi. Contact met Winnie? Bel 06 - 519 19 265 of mail winnie@winniemoltmaker.com.

R77d60c6378e966bfd9c6588eaf7c4c61.png

Bij Sanoma uitgevers was Winnie vele jaren eindverantwoordelijk voor titels als Libelle, Margriet en Donald Duck. Daarna was ze jarenlang directeur uitgeverij bij de VARA.