top of page
holtkamp-horeca-logo-klein.jpg

Jubilieumboek van ondernemer Nico Meijles, eigenaar van Holtkamp Horeca & Croquetten
Over het randje

Nico Meijles is vijftig. Ooit ging hij als jongen aan de slag bij de patissiers Cees en Petra Holtkamp op de Vijzelgracht in Amsterdam. Van het maken van de bonbons en taarten ontwikkelde hij zich tot een ondernemer die er - met de mensen met wie hij zich omringde - voor zorgde dat inmiddels heel Nederland smult van de croquetten en taarten van Holtkamp. Om zijn 50ste verjaardag te vieren, maakte Nico Meijles met conceptontwikkelaar en schrijver Koos de Wilt, met vormgever Michelle Clay en illustratrice Jeska Verstegen een boekje met interviews over hoe zo allemaal is gekomen, wie hem heeft geholpen en wat hij ondertussen allemaal heeft geleerd.

IMG_0496.jpeg
IMG_0495.jpeg
Scherm­afbeelding 2023-02-12 om 09.45.32.png
bottom of page